ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 11.07.2026 - 13:47:23
Страницы:  1  

Видалення зуба мудрості

АвторСообщение

Diksi

Постоянный житель

Статистика:

Шановні, чи варто боятися видалення зуба мудрості? Чув багато страшилок.

-------
ХОРОШО ВЫДРЕССИРОВАННАЯ СОВЕСТЬ НИКОГДА НЕ ЗАГРЫЗЕТ СВОЕГО ХОЗЯИНА
Сообщение # 1 12.11.25 - 20:20:52
RE: Видалення зуба мудрості

LLOYD BANKS

Постоянный житель

Статистика:

Все залежить від конкретного випадку. Якщо зуб правильно розташований і його легко видалити, то процедура триває кілька хвилин. Але якщо він ретинований (не прорізався) або дистопований (розташований під кутом), то видалення буде складнішим. Головне – це досвідчений хірург та добре обладнання.

Сообщение # 2 12.11.25 - 20:59:15

Любі ДРУЗі

Постоянный житель

Статистика:

Не бійтеся! Я видаляв складний зуб мудрості, який рос у щелепі горизонтально. Так, процедура не з найприємніших, але під потужною анестезією болю немає. Після операції лікар детально розписав, що робити для швидкого загоєння. Як на мене, важливо обрати клініку, де такі операції роблять часто. Мені дуже допомогла одна з кращих клінік, що займається лікуванням зубів в Києві. Ось їх сайт: https://sdental.com.ua/. Ця стоматологічна клініка має відмінних хірургів. Якщо шукаєте спеціаліста, то, наприклад, стоматолог на Позняках з цього закладу – дуже кваліфікований.

-------
«Любих друзів» больше нет. Остались только «рідні люди»
Сообщение # 3 12.11.25 - 21:24:20
Мои Procambarus cubensis : Предыдущая темаСледующая тема: Жители Германии, нужна помощь по кулинарному вопросу ))))
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники