ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 14.05.2026 - 05:11:39
Страницы:  1  

Квіти для альпійської гірки

АвторСообщение

BYSINOCHKA

Постоянный житель

Статистика:

Добрий день всім! Планую зробити красиву альпійську гірку і хочу засіяти її низькорослими квітами. Підкажіть, будь ласка, які квіти найкраще підходять для альпінарію? Чи можна виростити їх з насіння? Коли краще сіяти? Які особливості догляду?

Сообщение # 1 25.07.25 - 01:35:58
RE: Квіти для альпійської гірки

slon55

Постоянный житель

Статистика:

Альпійська гірка - це дуже красиво! Для альпінарію підходять низькорослі багаторічники: очиток, молодило, камнеломка, арабіс, аліссум. Також чудово виглядають карликові тюльпани, крокуси, мускарі. Більшість можна виростити з насіння, але потрібно терпіння - багато багаторічників зацвітають тільки на другий рік. Сіяти краще восени або ранньою весною. Головне в догляді - добрий дренаж, альпійські рослини не переносять застою води.

Сообщение # 2 25.07.25 - 02:25:36

FANTOMA$

Постоянный житель

Статистика:

Займаюся альпінарієм уже кілька років і можу сказати, що це справді захоплююче хобі! Найкраще поєднувати рослини з різними термінами цвітіння, щоб альпійська гірка була декоративною весь сезон. Дуже важливо правильно підібрати грунт і забезпечити хороший дренаж. Насіння альпійських рослин завжди купую в інтернет-магазині https://zernyatko.in.ua/ - там є спеціальна колекція для альпінаріїв і рокаріїв!

Сообщение # 3 25.07.25 - 02:47:57
Домашні ковбаски секрети : Предыдущая темаСледующая тема: Я стал свидетелем чуда!
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники