ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.07.2026 - 01:06:19
Страницы:  1  

Вітаміни для спортсменів високої активності

АвторСообщение

spirit of SPANGEBOB

Постоянный житель

Статистика:

Хлопці, запитання про вітаміни та мінерали під час тренування. Чи дійсно вони такі важливі, як про них говорять? Я тренуюсь п'ять днів на тиждень у залі, і деякі ребята кажуть, що без вітамінів я киплю час. Це правда?

Сообщение # 1 08.12.25 - 21:45:26
RE: Вітаміни для спортсменів високої активності

Прелесть

Постоянный житель

Статистика:

Для інтенсивного тренування вітаміни і мінерали дійсно важливі. Коли ти багато тренуєшся, твій організм витрачає більше поживних речовин, особливо магній, цинк і вітаміни групи В. Вони допомагають в процесі відновлення м'язів і їх зростання. Якщо твоя дієта не зовсім ідеальна, то багатовітамінний комплекс буде корисним доповненням.

Сообщение # 2 08.12.25 - 22:02:24

craigarm3

Постоянный житель

Статистика:

Я займаюсь довгий час і мій досвід показує, що основа — це правильне харчування. Але якщо ти тренуєшся 5-6 днів на тиждень з великим навантаженням, то організму потрібна додаткова підтримка. Крім вітамінів, я рекомендую також звернути увагу на амінокислоти. Особливо на бета-аланін, який дійсно допомагає під час важких тренувань. Я купую все необхідне на одному сайті: https://sporting.ua/ua/kategoriya-sportivnoe-pitanie/aminokisloti-otdelnie/beta-alanin Там можна знайти все для повноцінного спортивного харчування.

Сообщение # 3 08.12.25 - 22:57:24
Де купити підлогу онлайн : Предыдущая темаСледующая тема: ювелирные изделия
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники