ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.03.2026 - 08:17:24
Страницы:  1  

Вибір шампуню при псоріазі

АвторСообщение

TiSvo

Постоянный житель

Статистика:

Хто знає, чи можна використовувати звичайні шампуні при псоріазі, чи обов'язково потрібні якісь спеціальні? Мені трошки не хочеться витрачати великі гроші на дорогі препарати.

Сообщение # 1 14.02.26 - 04:44:15
RE: Вибір шампуню при псоріазі

Чорна вівця

Постоянный житель

Статистика:

Звичайні шампуні можуть навіть погіршити ситуацію, оскільки вони часто містять агресивні компоненти, які роздратовують шкіру. При псоріазі голови рекомендується використовувати лікувальні шампуні, але вони не обов'язково повинні бути дорогими. Існують якісні варіанти за доступну ціну, які мають у складі салициллову кислоту, кетоконазол або деготь. Головне - вибрати те, що буде комфортним саме для твоєї шкіри.

-------
Боевые потребности Чорной Вівці и его пацановСвою Україну любіть. Любіть її во врем'я люте. В останню, тяжкую минуту за неї Господа моліть...
Сообщение # 2 14.02.26 - 05:26:33

bookfish

Постоянный житель

Статистика:

Я теж спочатку намагався обійтися дешевими варіантами, але виявилося, що інвестиція в якісні лікувальні шампуні окупається швидко. Знайшов на сайті https://neovita.com.ua/service/volosy/psorіaz-shkіri-golovi повну ініормацію про лікування та рекомендації по догляду за шкірою голови при псоріазі. Однозначно однієї шампуні не достатньо для лікування.

Сообщение # 3 14.02.26 - 05:51:12
Датчик давления воздуха : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники