ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 14.05.2026 - 04:23:59
Страницы:  1  

виплати родичам військових, які зникли безвісти

АвторСообщение

ALLEKSA

Постоянный житель

Статистика:

Хочу запитати про виплати для родичів військового який зник безвісти. Мій син військовослужбовець і він безвісти зник під час військових дій. Я його мати, і я не маю виходу на роботу тому що я старенька. Я дізналась що існують якісь виплати для родичів таких військових. Чи я мою їх отримати як мати? Як це працює?

Сообщение # 1 18.03.26 - 01:14:12
RE: виплати родичам військових, які зникли безвісти

Turkish

Постоянный житель

Статистика:

Так, виплати для родичів військових що зникли безвісти існують. Мати військовослужбовця який безвісти зник має право на такі виплати якщо вона залежить від його матеріальної допомоги. Виплати призначені щоб допомогти вам в матеріальному плані. Щоб отримати виплати, потрібно звернутись до органів соціального захисту з документами що підтверджують ваш статус матері і факт того що ваш син безвісти зник під час військових дій. Процес отримання виплат може тривати кілька місяців, тому краще почати якомога раніше.

Сообщение # 2 18.03.26 - 01:56:38

anna_y

Постоянный житель

Статистика:

У мене родич був у схожій ситуації. Його син був військовослужбовцем і безвісти зник. Батько сина був старий і залежав від заробітку свого сина. Він звернувся до юридичного сервісу захисту єопора щоб дізнатись про виплати для батіків військових що зникли безвісти. Йому допомогли зібрати необхідні документи і подати заяву. Хоча процес був складним, він в кінці кінців почав отримувати виплати які допомогли йому матеріально. Я рекомендую звернутись до професіоналів які спеціалізуються на таких справах: https://eopora.com.ua/services/viplati-simyam-bezvisti-zniklix-ta-polonenix

Сообщение # 3 18.03.26 - 02:17:07
Защита днища : Предыдущая темаСледующая тема: УФ стерилизаторы JEBO UV-H
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники