ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 26.07.2026 - 00:12:01
Страницы:  1  

Експеримент з кавовими сумішами Хтось пробував сам міксувати кавові зерна?

АвторСообщение

Advokat

Постоянный житель

Статистика:

Я люблю робити каву в різних способах і мені цікаво експериментувати з різними сумішами. Де можна купити різні суміші кави? Як створюється суміш і чи варто експериментувати з власними?

Сообщение # 1 25.05.26 - 15:43:41
RE: Експеримент з кавовими сумішами Хтось пробував сам міксувати кавові зерна?

D_E_N

Постоянный житель

Статистика:

Пмайте на увазі, що профі-обсмажчики витрачають місяці на один рецепт. Там же треба враховувати не тільки сорт, а й щільність зерна, щоб вони однаково прогрівалися, якщо смажити разом. Якщо вже смажене змішувати — то простіше. Я зазвичай так роблю: беру базу, яка мені подобається, і додаю трохи чогось екзотичного для аромату. Але чесно, в 90% випадків готовий купаж від профі смакує краще, ніж мій 'самопал' ))

Сообщение # 2 25.05.26 - 16:00:56

TALI

Постоянный житель

Статистика:

Цитата:
Пмайте на увазі, що профі-обсмажчики витрачають місяці на один рецепт. Там же треба враховувати не тільки сорт, а й щільність зерна, щоб вони однаково прогрівалися, якщо смажити разом. Якщо вже смажене змішувати — то простіше. Я зазвичай так роблю: беру базу, яка мені подобається, і додаю трохи чогось екзотичного для аромату. Але чесно, в 90% випадків готовий купаж від профі смакує краще, ніж мій 'самопал' ))
Я теж люблю експериментувати з кавою і спробував багато різних сумішей. Спочатку я купував готові суміші від магазину щоб розуміти які комбінації мне подобаються. Я помічав що деякі суміші були легші і фруктові, інші важчі і шоколадні. Після того як я випробував багато варіантів, я почав розуміти мої переваги. Тоді я спробував робити власні суміші, змішуючи різні моносорти. Результат был не завжди ідеальний, але це було цікаво. Потім я розумів що існує мистецтво створення сумішей і що спеціалісти роблять це набагато краще. Тому я повернувся до купівлі готових сумішей від хороших обсмажувачів. Рекомендую спробувати різні суміші: https://coffeetrade.ua/sumishi-kavy/

Сообщение # 3 25.05.26 - 16:26:42
Где картонную упаковку купить? : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники