ФОРУМ

ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 11.07.2026 - 14:44:27
Страницы:  1  

Безпека смартфона захист

АвторСообщение

Damachka

Постоянный житель

Статистика:

Ребята, спаситі! У мене проблеми з безпекою смартфона. Боюсь, що я заражувся якимось вірусом чи шпигунським ПО — телефон гарячіє без причини, швидко садиться батарея, і іноді з'являються дивні повідомлення. Які засоби захисту насправді працюють і як перевірити чи я не зараженний?

Сообщение # 1 08.01.26 - 13:18:12
RE: Безпека смартфона захист

Barbbiela

Постоянный житель

Статистика:

Спочатку встанови антивірусне ПО з перевіреного джерела — такого як встроєні системи безпеки в самому операційній системі. Більшість проблем розв'язуються банальним перезавантаженням пристрою та видаленням підозрілих додатків з яких ти не впевнений. Перевір які дозволи надав іншим програмам, особливо те що стосується розташування, контактів і камери. Якщо дійсно поширюється вірус то можеш скинути пристрій до заводських налаштувань, але спочатку збереж необхідні данні.

-------
ГРУЗОПЕРЕВОЗКИ ДО 3 ТОНН. 067-523-42-46 НИКОЛАЙ
Сообщение # 2 08.01.26 - 14:15:43

Виноградинка

Постоянный житель

Статистика:

Я теж проходив цей стрес. Виявилося що це був просто забій системи від надто багато вільних програм. Після чистки смартфон почав працювати як новий. На довідниці https://citylife.kyiv.ua/category/elektronika/ знайду детальні рекомендації експертів про безпеку смартфона та методи защиты від хакерів. Те що там написано справді допомогло мені зрозуміти як правильно захищати своє пристрій.

-------
Любовь правит миром
Сообщение # 3 08.01.26 - 15:10:23
Колесо в сборе новое 235 65 r17 : Предыдущая темаСледующая тема: Освещение
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники