Щиросердечні Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

У світле свято Різдва нехай твоя душа наповниться теплом і радістю! Нехай в цей день з тобою станеться багато добрих подій, приємних подій і знайомств! Нехай небеса будуть добрі до тебе від Різдва до Різдва! Бажаю тобі в усі часи знаходити в вірі опору і підтримку!

Вітаю з чистим і світлим святом. Нехай Різдво Христове розтопить всі печалі і відкриє двері до щастя і великим чуду, нехай доля позбавить від заздрощів і лестощів, нехай буде місце в серці для любові і честі, нехай висвітлює шлях яскраве світло надії і сяйво удачі.

Різдвяні привітання до сліз

Привітати на Різдво своїми словами

Усе найкраще нехай прийде до тебе в ці різдвяні дні. Все світле нехай збудеться, негоди підуть, і настане стабільна біла смуга. Бажаю тобі бачити і зустрічати лише хороше, не помічати і не боятися перешкод. Щастя тобі і благополуччя, креативності і творчості, розуміння і істиною любові.

Вітаю з Різдвом Христовим і побажати хочу, щоб за вікном було красиво і спокійно, щоб у домі панували щастя і благополуччя, щоб серце випромінювало любов і добро, щоб душу зігрівала турбота рідних людей і світлі моменти святкових днів.

Вітаю з Різдвом Христовим доброго і чудового чоловіка. Побажати хочу міцних сил і поваги оточуючих, доброго здоров’я і благополуччя, щирості душі і щедрості серця, світлого щастя і благородних вчинків.

З Різдвом Христовим, син мій. У це чудове свято я бажаю тобі, дорогий, здоров’я, сил, наполегливості, мужності, удачі. Нехай ангел твій завжди буде з тобою, нехай в житті кожен день обіцяє успіх, благополуччя і радість. Бажаю щасливого Різдва і щасливого шляху по життю!

Мій найкращий і улюблений, вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю ясних і чистих думок, добрих цілей і спонукань, світу на душі! Нехай нічого тебе не турбує даремно і в сімейному житті знаходиш спокій!

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Back to Top