Щиросердечні Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

З Різдвом! Нехай Господь благословляє на добрі справи. Нехай свята проходять в сімейному і теплій атмосфері.

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю яскравого світла і тепла в душі, вірною благодаті в будинку і доброї удачі на життєвому шляху, чудесного щастя і згасає надії, міцного здоров’я і великої любові серця.

Вітаю з Різдвом! Бажаю, щоб це світле свято приніс в Ваш дім радість і тепло, Божу благодать, мир і затишок. Нехай частіше зустрічається добро, а Ваша зірка вказує шлях в найтемніші часи. Нехай Господь оберігає Вас від негараздів, дарує щастя та любов!

Різдвяні привітання у прозі

Привітати на Різдво у прозі

В цей божественний день, який осяяв небосхил новою зіркою, який подарував світу немовляти Спасителя, вітаю тебе, мила, з Різдвом Христовим! Нехай твоя добра, широка душа наповниться благодаттю Божою! Бажаю тобі в цей день виконання найсвітліших твоїх бажань! Нехай твоє щастя і любов примножуються, здоров’я і краса розквітають з кожним днем!

Вітаю з цим світлим і добрим святом! Нехай в кожній родині палає вогонь миру і благополуччя. Даруйте один одному любов і мир стане набагато веселіше і добріше. Нехай у ваші двері стукають тільки щастя, здоров’я і достаток. Вашій душі бажаю палітру яскравих фарб.

Дивну жінку вітаю з Різдвом Христовим! Хочу побажати, щоб це свято приніс умиротворення, визнання, затребуваність. Нехай ангел охоронець тебе оберігає. Захищає і бережи. А рідні цінують. Люблять і не забувають!

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

З Різдвом Христовим! Нехай прекрасний настрій не покидає вас, повірте в казку і нехай ваші мрії обов’язково збудуться!

Нехай в Різдво Христове кожне серце наповнюється почуттями, щоб милосердям ми були сповнені і дарували лише добро.

З Різдвом Христовим всіх вітаю! Бажаю бути мудрими і самодостатніми, знаходити розрадув тому, що вас оточує, радість в дрібницях а любов всюди!

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Back to Top