Щиросердечні привітання з Яблучним Спасом своїми словами, до сліз

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!

Донечка, з Преображенням! Щастя тобі бажаю велика-превелика! Благослови тебе Господь! А все інше – додасться.

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

Як сталося Преображення Господа нашого, так і в житті вашої нехай зміниться все на краще. Як Господь наш страждав, але потім отримав небесне царство, так і всі ваші негаразди, що терзають душу, нехай приведуть до великої радості й удачі, перетворять ваш будинок, життя, душу. Нехай свято Преображення Господня буде початком нового етапу у вашій долі.

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Мені дуже хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят – Яблучним Спасом. По-іншому, до речі, це свято можна назвати як Преображення Господнє. Я хочу побажати вам, щоб цей день приніс вам багато радості і щастя. Ще хочу побажати найголовнішого, що тільки може бути для людини – здоров’я. Привітайте і своїх рідних і близьких, щоб нагадати їм про те, що настав цей прекрасний свято. За сьогоднішній день ви отримаєте ще багато поздоровлень, але пам’ятайте, що ви повинні відповідати всім взаємністю, тому що в цей світлий день ви повинні бути добрі по відношенню до всіх оточуючих людей. Я хочу побажати вам здоров’я і всього самого доброго. Нехай цей день ознаменується для вас приємними подіями і моментами, а також зустрічами і знайомствами. З Яблучним Спасом вас! Вдалого дня!

Вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тепла в будинку, добрих новин і благодатної атмосфери навколо! Цей світле свято наповнює миром серця близьких людей і робить чистими помисли. Нехай в твоїй душі вічно живе Божа Благодать, а любов родичів зігріває в скрутні хвилини.

Back to Top