Щиросердечні привітання з Великоднем своїми словами

У цей день хочеться побажати не просто процвітання, а – гідного процвітання … не просто поблажливого ставлення один до одного, а – християнського милосердя. Нехай сьогодні Всевишній благословить всі твої справи і добрі починання, подарує свою надійну підтримку у всьому і не залишить на самоті в хвилину зневіри. З днем ​​Пасхи Христової!

Прийміть мої щирі вітання з найвеличнішим з усіх християнських свят! Нехай вища сила дарує вам сьогодні (і завжди) оновлені сили, здоров’я, терпіння, міцність духу і сил, вічне спасіння і благословенний успіх в працях. Іскри вам божої в вашій творчості!

Я хочу привітати Вас зі світлим святом Великодня, і побажати весняного цвітіння, тепла в серцях людей, що оточують Вас, і святкового настрою! Нехай благовіст пливе над теплою землею, нам радісну звістку проголошуючи. Христос Воскрес! – в тих звуках чуємо ми, і добрий світ дорогу життя висвітлює.

Нехай душа сьогодні радіє! Адже весна разом з першим теплом принесла нам довгоочікуване свято – Воскресіння Христове! І я бажаю тобі відзначити цей день гідно. Нехай частинка цього свята назавжди залишиться в твоєму серці, буде підтримувати в скрутну хвилину і нагадувати про рідних і близьких людей яким не байдужа твоя доля!

Привітання з Великоднем у прозі

Привітати з Великоднем своїми словами

Нехай в світлий і велике свято Пасхи розтане в серці будь-яка образа, зникне з життя вся печаль і злоба, з’явиться рівна і добра дорога попереду до справжнього щастя, вірному благу і чистої любові.

Христос Воскрес – сьогодні чується всюди! Адже настав не просто свято, а саме той день, коли Господь подарував нам можливість для духовного воскресіння! Сьогодні віра, надія і любов очистять наш розум від поганих помислів, подарують душевне просвітлення і наповнять серця гармонією і благодаттю! Миру вам і світлої радості!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Back to Top