Щирі привітання з Різдвом своїми словами, до сліз

Вітаємо з Різдвом Христовим! Як понад дві тисячі років тому блага вість про Народження Спасителя осяяла все людство, весь світ, так нехай благодатне світло цього великого свята сьогодні осяває ваші душі і наповнює ваші серця любов’ю до ближнього, внутрішньою гармонією, рятівної вірою і безмежним щастям.

Мій найулюбленіший чоловік на світі, вітаю тебе з Різдвом! Я хочу, щоб Бог ніколи не залишав тебе в ті моменти, коли мене немає поруч. Нехай він завжди допоможе тобі і вкаже найправильніший шлях. Я бажаю тобі безмежного здоров’я і олімпійських сил. Нехай наша любов завжди зігріває тебе в найважчі часи!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Милу і добру жінку вітаю з Різдвом Христовим. Щиро бажаю мирного неба і світлого блага, великих надій і чистої любові, вірного щастя і милосердя, радості душі і відмінного здоров’я для всієї родини.

Нехай невидимі магічні нитки, які з’являються в Різдво, огорнуть тебе. Постарайся відчути їх божественне дотик. Не бійся і довірся їм. Адже це янголята плетуть їх, щоб істинним віруючим послати благодать. Подумай про самому бажаному на світлі. Бажаю, щоб твоя задумана мрія здійснилася! Зі святом!

Від щирого серця вітаю з Новим роком! Нехай, як колись Віфлеємська зірка осяяла небо і вказала вірний шлях волхвам, ваше життя осяє щира любов і поведе дорогами щастя і благополуччя. Сміливо йдіть за світлом цього великого почуття назустріч заповітним мріям.

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

Напередодні світлого і доброго свята, який свідчить про народження Бога Ісуса Христа, приносимо вам свої вітання і щирі побажання. Нехай у вас все завжди йде на лад – справи будуть успішними, любов взаємної, щастя – величезним, емоції – позитивними і веселими. Несіть в світ світло і добро, великодушність і прощення, забудьте старі сварки і образи! Миру вам і світлої радості! І нехай Господь береже вас і ваших рідних.

Back to Top