Привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

Вітаю з теплим святом Трійці! Бажаю, щоб хвацько і зле обходили стороною ваш дім. Нехай Господь береже і береже сім’ю, коханих і рідних. Будьте ласкаві, вірні, щирі, любите і живіть у мирі!

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітання з Трійцею у прозі

Нехай душа наповниться світлом, що виходить з Небес сьогодні. Нехай свічки, які горять сьогодні в храмі, випалять всі неприємності, а дзвін покличе успіх і благополуччя. З Трійцею!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил, щоб Пресвята Трійця завжди могла допомогти знайти своє місце і відкрити своє серце для добрих помислів і прагнень.

Зі святом світлої Трійці! Нехай Ваші надії і сподівання збудуться, як виповнилося диво, обіцяне Богом – явище Духа святого. Зверніть молитву до Господа, і Він благословить Вас, Вашу сім’ю і всіх близьких!

Зі святом Святої Трійці вас, дорогі віруючі! У цей день нехай ваші думки будуть чистими і добрими, а душа відкрита для допомоги і співчуття. Бажаю вам миру у вашому домі, ніжної любові і спокою, що прикрашає вашу повсякденне життя з її побутовими справами. Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою.

Прийми мої найщиріші побажання в це світле свято – День святої Трійці. Хочу побажати, щоб він подарував тобі все те, про що мрієш, щоб доброта, світло і щастя наповнили твоє серце, а життєві обставини завжди складалися тільки в твою користь! Бажаю тільки кращого!

Вітаю з гарним і світлим святом – Трійцею! Нехай завжди буде легко і радісно. Нехай ошатні берізки і свіжа травичка радують око своєю зеленню. І нехай завжди буде допомога і захист Отця, Сина і Святого Духа!

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Нехай свято Трійці принесе кожній православній людині щастя і благодать Божу. Нехай здорові будуть ваші родини і благополучні всі ваші починання. Нехай поблажливість і благородство подарує вам поваги оточуючих вас людей!

Back to Top