Привітання з Трійцею своїми словами, у прозі

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

У світлий день березового свята Пресвятої Трійці прийміть наші добрі і теплі побажання миру, поновлення, душевної радості, любові і веселощів.

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю яскравого сонячного світла щастя в твоєму житті, ніжного вітру любові і натхнення. Нехай з трав і зелені надій, квітів і фарб радості стелиться твій подальший життєвий шлях.

Вітаю зі святом Пресвятої Трійці! Нехай Дух, що зійшов з небес, привнесе чудеса в ваше життя! Бажаю небесного благословення, спокою на серці, не знати печалі і горя!

Вітаю з теплим святом – Трійці! Бажаю літнього настрою і благополуччя особистого щастя, міцної сім’ї. Господньої опіки і чистоти помислів. Нехай йдуть всі прикрощі, поступаючись дорогу світлу, достатку і любові!

Сьогодні чудове свято, день Трійці, і мені хочеться привітати тебе, побажати радості і благополуччя, везіння і добра. Цей день – дійсно святий, так нехай же ти переймешсяйого святістю і захочеш робити якомога більше добрих справ!

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Бог єдиний. Але він усюди. І наші свята допоможуть побачити його. Бог несе нам весну в душі. Це свято люблять усі. З Трійцею! З благословенням! У цей день потрійна сила потроїть нашу віру. Нехай Трійця подарує все, що нам необхідно!

Нехай День Святої Трійці буде прикрашений яскравим сяйвом сонця і посмішками на обличчях дорогих людей, в твоєму серці розіллється Божа благодать, а життя до країв наповниться добром і щастям!

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Сердечно вітаю вас зі святом Святої Трійці! Бажаю вамуникнути спокус пороку, берегти свою віру, як мати береже новонароджене дитя. Живіть мудро і чиніть справедливо з ближніми, не забуваючи про християнську любов. Бажаю вам і вашій родині здоров’я, бадьорості духу, благополуччя і процвітання. Нехай не покине вас Господь Вседержитель, син його Ісус Христос, а Святий Дух зійде на вас і осінить своєю благодаттю.

Back to Top