Оригінальні Різдвяні привітання у прозі, до сліз

Дорогий мій коханий чоловік хочу привітати тебе з головним святом нашої життя Різдвом Христовим! Бажаю тобі мудрості, чесності, вірності. Віри в те що робиш, правильних і красивих вчинків!

Вітаю з Різдвом, любий друже. Бажаю тобі не витрачати дні свого життя в пошуку і очікуванні чудес, а творити це диво самому і радувати своїхблизьких приємними сюрпризами, аж до дрібниць, бажаю великого кохання і щирості почуттів, яскравих вогнів на шляху і сяйва доброї удачі.

Хочу щиро привітати з цим світлим святом! Бажаю цінувати кожну мить і оптимістично ставитися до всіх подій. Нехай життя наповнюється божою благодаттю і милістю, а поруч знаходяться розуміє сім’я і вірні друзі. Бажаю бути здоровими, чесним, совісним людиною і думати про ближніх.

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

У різдвяну ніч за вікном темно, тихо падає білими пластівцями сніг або мете хуртовина, а в будинку тепло і затишно, мерехтить вогниками ялинка і чекають своєї години подарунки … Течуть, немов медова річка годинник чарівної ночі, коли можна згадати найпотаємніші бажання і вони неодмінно здійсняться … У світле свято Різдва я хочу побажати всій родині любові та радості, удачі, натхнення і здоров’я, словом всього того, з чим можна стати по-справжньому щасливими!

З Різдвом Христовим! Нехай Ваше життя наповниться безмежним щастям. Нехай удача стане вашою найкращою супутницею і соратницею.

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Ми зустріли Новий рік. Прийшов час самого доброго свята. Дозволь від щирого серця привітати тебе і побажати тільки хорошого. Проведи цей день зі своїми близькими, скажи, що любиш їх. Зі святом!

Нехай разом з Ісусом в твоєму житті народяться успіх, благополуччя, радість, щастя, любов, перспективи та натхнення! З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим, з новим знаком чистої любові і душевного тепла. Щиро хочу побажати, щоб поруч завжди були улюблені і дорогі серцю люди, щоб життя позбавила від гірких хвилин самотності і туги, щоб це світле свято подарував віру в справжнє диво і добро, щоб в житті було багато веселих свят і красивих історій!

Back to Top