Оригінальні привітання з Вербною неділею своїми словами, у прозі

Вербна неділя – свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість в те, що життя не є марною. Адже ми живемо і день за днем ​​боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним з вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Ангели допомагають, Святі благословляють, Бог зберігає! І нехай так буде завжди! Нехай щастя, яке приходить в Святі дні, залишається на довгі роки. Нехай час, не руйнує родинних зв’язків і не послаблює пам’ять про предків. Нехай з іскристою вербою, запахом ладану і сяйва церковних дзвонів, настає час спокою і миру.

Нехай гілочки верби прикрасять ваш будинок і виженуть з серця сум і сумніви. З Вербною Неділею! Нехай вам завжди щастить в справах і підтримка ваших близьких.

Дорогий друг! Сьогодні Вербна неділя, і це означає, що настала пора побажати тобі щастя. Кожен момент життя унікальний, тому не витрачай час даремно, адже мить не повториться. Бажаю тобі натхнення, сил і енергії для нових звершень і перемог!

Смс привітання вам напевно знадобляться, адже у кожного є друзі, або родичі, які живуть далеко, і ви не зможете привітати їх з торжеством особисто.

Вітаю з Вербною Неділею і хочу побажати, щоб вербові гілочки тебе як слід «побили» і позбавили від болю – душевної і фізичної, щоб в цей день душа твоя повірила в диво, а серце знайшло надію, щоб на твоє життя пролився яскравий промінчик світла щастя , радості і любові.

Нехай твоя доля, як великий корабель, мчить по хвилях щастя, везіння і надії. Нехай освячені гілочки верби прикрасять твій будинок і наповнять його весняною свіжістю. Нехай погані думки і неприємності полетять геть, не залишаючи ні найменшого приводу для сумнівів. Щастя неминуче чекає тебе з приходом весни – відкрий йому двері; любов буде вірним супутником на землі.

Верба ніжна всюди, і небо блакитне весняне! Вітаю зі святом Вербною неділею! Нехай дотик гілочки верби принесе тобі удачу і здоров’я, щастя і довголіття. У сімейному колі будуть тільки любов і гармонія, в будинку перебувають достаток і благополуччя, і не замовкає радісний сміх дітей!

З Вербною Неділею, в цей день Ісус в’їхав до Єрусалиму як Месія, як символ віри і безгрішності, так нехай же віра оселиться і в наших серцях назавжди, душі нехай наповняться любов’ю до Бога, життя стане щасливою і красивою, а ми відкритими для всіх!

Нарешті на вербі розпустилися перші бруньки і разом з ароматом весни, який вони принесли, до нас в будинок прийде щастя і радість від світлого свята Вербної Неділі. Бажаю вам, щоб гілочка верби, освітлена Богом, оберігала ваш будинок від недоброзичливців, проблем і поганих звісток!

Привітати з Вербною неділею

Привітати з Вербною неділею українською мовою

Back to Top