Оригінальні привітання з Трійцею у прозі, до сліз

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і Святого Духа! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!

Прикрасьте сьогодні зеленню будинок, щоб чисте кохання. Нехай Господь допомагає в справах, захищає від бід і подарує світ вашого будинку. З Трійцею щастя і радість навіки оселилися в ньому. Бажаю міцного здоров’я і ревною, щирої віри, відкритої душі і!

Вітаю з Трійцею – світлим і теплим святом, коли перед нами відкривається святе триєдність. Нехай радість прийде до вас і всім вашим близьким, пахощі трав і квітів наповнить будинок!

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю вас з Трійцею! Хочу сьогодні побажати вам найголовнішого – віри! Віри в Господа, в себе, в близьких людей і, нарешті, віри в диво, адже чудеса відбуваються лише там, де в них вірять! Нехай життя буде яскравим і насиченим, щасливим і радісним!

Вітаю з прекрасним святом! Днем Святої Трійці! Хочу від душі побажати вам, щоб життя дарувала тільки найкраще, нескінченно радуючи успіхами і досягненнями! А ви лише намагайтеся, прагнете і робіть те, що в ваших силах, щоб домогтися свого! Хай допоможе вам Бог!

Вітаю з Трійцею і сердечно бажаю, щоб душа щиро вірила в Бога, щоб серце молилося кожен день, не забуваючи дякувати Господу за благодать життя і щастя. Бажаю відати в цьому житті, що таке справжня любов і сила, бажаю з надією дивитися в завтрашній день і з радістю приймати всякий подарунок долі.

Мир дому, посмішку на обличчі, світла в очах, щоб берег від усіх напастей ангел-хранитель, а удача, успіх, щастя і благодать завжди вели за руку, захищаючи від негараздів і неприємностей. З Трійцею!

Бажаю вам у свято Трійці любові, надії і віри. Пам’ятайте, саме ці складові роблять життя повним і насиченим, а будь-який момент незабутнім! Цінуйте те, що у вас є, бережіть своїх близьких і ніколи не розлучайтеся з гармонією всередині себе!

Back to Top