Найкращі привітання з Великоднем у прозі

Великдень світле свято. І в цей чудовий день, перш за все, хочеться сказати найтепліші слова та побажання. Нехай кожен момент в житті буде надзвичайно яскравим і незабутнім. А мир і благополуччя не залишить ваш будинок.

Христос Воскрес! Нехай в цей світлий день ваша душа наповниться щастям і умиротворенням. Бажаємо, щоб Господь охороняв ваш будинок, не впускаючи в нього біду і горе. Велика Пасха настала, Спаситель наш Воістину воскрес!

Перед Великоднем необхідно придбати птахоферму, щоб вдосталь було яєць. Хлібобулочний завод, щоб вдосталь було пасок, а також завод з виробництва вина, щоб цей напій лився рікою. З самим Світлим святом, з Великоднем!

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітання з Великоднем своїми словами

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Вітаю з паскою! У цей день ми намагаємося говорити тільки хороші слова тим, хто нам дорогий, і думати тільки про найвищому і світлому. Так нехай наші старання і наша віра в чудо не залишаться забутими і будуть винагороджені щастям і радістю життя! Нехай збудуться мрії і серце окрилить задоволення від того, що щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Христос Воскрес! Сердечно вітаю зі святом Святої Пасхи. Від щирого серця бажаю, щоб радість Воскресіння Христового наповнювала серце, а світло Божественної любові зігрівав рідних і близьких. Мирно, спокійно, впевнено йти по визначеної понад дорозі, благодаті, міцного здоров’я, чудес, милосердя, насолоди бенкетом віри. Бог в допомогу!

У світле свято Великодня бажаємо Вам очищення душі, радісного проведення часу зі своєю сім’єю, чистоти і затишку в домі, душевного спокою, достатку і стабільності, достатку на столі.

Нехай в цю Пасху в твоїй душі розпустяться багаторічні квіти небесного щастя, райського благодатність, непорушною віри і широкої доброти. Христос пожертвував собою, щоб всі люди усвідомили цінність самопожертви і почали жити, думаючи і дбаючи про інших. Апетитного паски тобі, красиво розписаних яєчок з міцними битками і радісного пасхального торжества! Христос Воскресе!

Бажаю, щоб стіл був сповнений святкових страв, а серце сповнене кохання, радості і надії! Христос Воскрес!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

Back to Top