Красиві привітання з Трійцею українською мовою

Вітаю з прекрасним святом! Днем Святої Трійці! Хочу від душі побажати вам, щоб життя дарувала тільки найкраще, нескінченно радуючи успіхами і досягненнями! А ви лише намагайтеся, прагнете і робіть те, що в ваших силах, щоб домогтися свого! Хай допоможе вам Бог!

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

Привітання з Трійцею у прозі

Привітання з Трійцею своїми словами

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Нехай в це свято Трійці ваші щастя, успіх і здоров’я збільшаться втричі, а проблеми випаруються, як роса під променями літнього сонечка, залишивши місце тільки для радісних подій.

Бажаю в день чарівної Трійці випробувати пришестя чудодійного благословення і ощасливлювати духовності, а не ілюзії спокушання неіснуючими русалками в зелених вінках!

Мій дорогий, ось і настав прекрасне свято Святої Трійці! Настала пора згадати заповітні бажання і перевірити, чи збудуться вони, адже, кажуть, що саме в такий день мрії здійснюються! Бажаю йти вперед, вірити в себе, не переставати мріяти і добиватися всіх цілей! Люблю тебе!

Вітаю з днем ​​Святої Трійці. Будь здоровий, бережи мир в домі своєму, турботою оточи дорогих і близьких серцю людей. Нехай Господь буде з тобою, де б ти не був!

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров’я вам і вашим близьким людям!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Прийми від мене привітання з Трійцею! В цей чудовий день я хочу побажати тобі справжнього щастя, любові та успіхів у будь-яких починаннях і справах! Нехай те, про що ти мрієш, швидше за збувається! Бажаю вірити в чудеса, не засмучуватися через дрібниці і цінувати красу життя!

Back to Top