Красиві привітання з Різдвом у прозі, до сліз

Сердечно вітаю Вас зі святом Різдва! Нехай маленький Ісус з’явиться у Вашому житті і стане початком духовного перевтілення. Щоб завжди і всюди Вас оточували неосяжна доброта, неймовірна душевність, безмежна радість і справжні чудеса!

Нехай в цей день хвороби і невдачі обходять стороною твій будинок. Нехай усмішка не зійдуть з твого обличчя і осіб твоїх близьких. Нехай золото наповнить до країв твій гаманець і більше його не покине. Нехай Господь обереже тебе і незримо направить до всіх твоїх життєвих цілей. З Різдвом!

Коли приходить Різдво, ми чекаємо на диво так сильно, ніби досі залишилися дітьми! Так нехай чарівництво трапиться для нас хоч один раз в році, в цю чудову ніч, подарувавши нам довгоочікуване і абсолютно справедливо заслужене щастя! Нехай у вашому житті не буде прикрощів і розчарувань, адже набагато краще – жити повним життям і посміхатися кожен день!

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

У цей святковий Різдвяний вечір, коли всі сім’ї збираються за святковим столом, хочу побажати добра і світла, тепла і благополуччя всім. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир.

Нехай щира віра подарує душевне тепло, сімейне благополуччя, радість народження Христа і щастя від кожної хвилини життя. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю не підпускати до себе злість і хвацько, бажаю з надією і радістю серця зустрічати кожен день! Нехай твоя зірка сяє яскраво, нехай життя радує тебе подарунками та добрими людьми. Бажаю здоров’я тобі і твоїй родині, бажаю любові, удачі та Божої ласки!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Back to Top