Красиві привітання з Різдвом у прозі, до сліз

У це свято бажаємо вам абсолютного миру в душі і приємного проведення часу серед рідних і близьких. Нехай у вашому домі панує любов, благополуччя і взаєморозуміння. А це і є щастя.

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Щасливого снігового Різдва, нехай казка стане дійсністю, і все бажання здійсняться. Нехай чарівними будуть дні і хвилини!

Сердечно вітаємо зі святом Різдва Господа Ісуса Христа! Нехай Господь благословить Вас Бог у всіх благих починаннях! Удачі, здоров’я, посмішок, добра! Різдво на порозі! Зі святом!

Дорогий дідусю, нехай Різдво Христове подарує тобі багато світлих миттєвостей, мир і спокій в душі, щирі посмішки, радість і благословення з небес! Будь щасливий, що не болів і пам’ятай, що я тебе дуже люблю!

З різдвом Христовим, з щирою радістю душі і доброї благодаттю! Бажаю миру за вікном і світлого щастя в будинку, затишної атмосфери і дружної сім’ї, незвичайних чудес і щедрих подарунків, відкритої душі і м’якого серця. Нехай Різдво подарує яскраву надію і міцну віру, красиву казку і вірну любов.

Краса душі нехай завжди допомагає Вам рухатися по життю. Нехай гармонія буде в серці, щоб кожен день наповнювався світлом і добром, словами любові і рідними обіймами. Нехай чудесам завжди буде місце, а вірі не залишати думок. З Різдвом Христовим!

Багато людей в світле свято Різдва Христового бажають один одному удачі, любові, щастя, благополуччя, успіхів. Але нехай тобі це побажають інші, а зі свого боку я хочу побажати тільки одного – міцного здоров’я! Адже коли ти здоровий, то щастя і любов – це всього лише справа часу. З Різдвом!

Back to Top