Кращі привітання з Водохрещем

З Богоявленням иль Світлим Хрещенням! Пориньте в холодну водицю, змийте все гріхи, очистіть себе від негативу, не бійтеся захворіти. Побажаю світу в будинку, ні в чому собі не відмовляти, багатства і процвітання, сім днів на тиждень і двадцять чотири години на добу бути здоровими і відчувати почуття безмежної спокою і щастя. Душевного і фізичного зцілення від усіх існуючих недуг.

Цей день не простий, але доленосний. І начебто звичайний, але світлий і святковий. Нехай морози відступлять, а весна дасть про себе знати тонким ароматом, ледь помітним. Але таким радісним, адже сьогодні Господь був хрещений, а віра його полилася на нас потоком, лавиною, світлом радості і душевного спокою. З Хрещенням, нехай Бог буде у вас в душі і серці.

У цей зимовий день відбулося велике Хрещення. Для цього було достатньо водойми і віри. Багато людей – віруючі в цей день занурюються в крижану воду з молитвою. І Бог береже їх здоров’я. Зі святом! Пориньте в атмосферу всевладдя Бога!

Подружка, привіт! На свято Водохреща є старовинна традиція – освятити воду в церкві і напитися нею, і тоді будеш здоровою весь рік. Я вітаю тебе з цим великим святом і бажаю, щоб Свята вода подарувала тобі здоров’я, радість, щастя і благополуччя! Ти цього як ніхто гідна 🙂

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

За віконцем тріщить сильний мороз, і до нас приходить світле свято Хрещення Господня. Від щирого серця вітаємо вас з цим чудовим святом. Нехай з вашого життя назавжди йдуть всі проблеми і негаразди, нехай свята зірка Віфлеєму висвітлює ваш життєвий шлях. Бажаємо всім міцного здоров’я, величезної радості, великого щастя і благополуччя. Нехай у ваших серцях збережеться тепло, нехай всі надії неодмінно збудуться. Всіх благ вам, терпіння, впевненості в собі і всього самого найкращого.

Нехай ангели небесної канцелярії напишуть тобі в цей день лист. Нехай в Хрещення Господнє Бог простить тобі всі твої гріхи, і твоя душа буде світитися від щастя і невинності. Попей водички в цей день, і пам’ятай, що твої вчинки оцінює сам Господь. Вітаю тебе з цим великим святом!

З Хрещенням Господнім! Благодатних днів, миру і любові в душі, і радості в серці. Будьте гідні щастя!

Back to Top