Кращі привітання з Великоднем

Прийміть поздоровлення з одним з найголовніших християнських свят, зі Світлої Великоднем. Хочеться побажати умиротворення і доброти, спокою і тепла, світла і гармонії. Нехай мир панує в будинку вашому, нехай любов оселиться у ваших душах. І нехай береже Господь кров ваш.

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

Нехай цей святий день стане для тебе початком нового життя, в якій Боженька ніколи не відмовить тобі в допомоги та благодаті. Будь завжди здорова, молода і щаслива. З Великим Великоднем!

Настала велика Пасха! Я бажаю тобі, що це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскресе!

Вітаю зі Світлим святом – Великоднем! В такий день хочеться побажати тільки затишку, миру і тепла вашого будинку. Нехай кожен день в ньому живе радість і любов, в гості заходять рідні і близькі люди і ніколи негода не постукає в двері.

Від щирого серця вітаю з Великим Великоднем! Нехай Боженька оберігає вашу сім’ю від будь-яких негараздів і простить провин. Бажаю терпіння, сердечної любові, взаєморозуміння в будинку і тільки щастя!

У свято Пасхи хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних, задоволених дітей і надійних друзів.

Вітаю з цим чудовим світлим днем ​​- святом Пасхи! Нехай життя посміхається і щиро радує. Нехай щоранку починається сонячною усмішкою, а щовечора дарує відчуття добре і правильно прожитого дня.

Христос Воскрес! Вітаємо всіх православних зі святом! Бажаємо всім миру, злагоди і процвітання! Хай у кожному домі завжди буде свято, спокій і радість. Здоров’я міцного вам і щастя сімейного.

Вітаємо Вас з радісним і світлим весняним святом оновлення, з Великоднем! Нехай в цей святий день Ваше серце буде відкрито Богу, нехай прийдуть в Вашу душу гармонія і тепло. Бажаємо, щоб Ваш будинок наповнився затишком, дзвінким сміхом, щоб тільки добрі вісті приходили сьогодні в Вашу сім’ю, будьте здорові і благополучні.

Back to Top