Християнські привітання з днем народження своїми словами

Вітаю з днем ​​народження. Нехай в цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’яким, і чистою буде душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, здійснювати тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і надії на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай в твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої і мирного життя!

Нехай Господь тебе благословить, адже колись Їм була дарована тобі життя. Бажаю сьогодні з доброї надією серцяі щирою вдячністю душі святкувати свій день народження і пам’ятати, що твоє поява на світ – не просто звичайна подія, а чудове звершення. Прояви себе гідно, зроби чимало благих справ і постарайся зробити життя своє і своїх близьких воістину щасливою.

Християнські привітання з днем народження українською мовою

Християнські привітання з днем народження до сліз

Нехай Господь благословить тебе Бог, так пошлють небеса тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, возрадуйся хорошому і розділяй горе з близькими. Нехай життя твоє буде світла і щедра, нехай серце твоє б’ється безустанно і щасливо.

В день твого явища на світло пролунав крик і пролилися твої сльози, і Бог тебе почув і послав тобі ангела-хранителя, щоб більше не було тобі страшно. І нехай Господь завжди тобі допомагає, і нехай твій шлях завжди буде світлим і добрим. У твій день народження бажаю здоров’я, миру, благодаті і любові.

Прийміть сердечні і щирі вітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам довгого здоров’я і довголіття, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч благих справ, скоєних вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям являти приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хранитель вас не покидає! І якщо раптом зіб’єтеся ви з дороги істинної, нехай Господь наставить вас на шлях, яким треба йти, адже його всевидяче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословляв господь Бог дарував вашій душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь в усі часи!

У цей радісний і урочистий день поділяємо з вами радість свята і сердечно вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам щастя, любові, задоволень, достатку, щоб душа насолоджувалася і співала, а віра ваша нехай буде постійною! Нехай ваша душа не знає холодів, нехай буде світлом осяяний кожен день, а життя ваше нехай нагадує квітучий сад! Нехай вічно вас зберігає Божа рука, а вам бажаємо бути в Божих мріях і серце! Бажаємо вам всією душею відчувати підтримку Бога, бажаємо вам у Всевишнього знаходити відповіді на всі питання! Бажаємо вам у всьому уподібнюватися Отця нашого і Спасителя Ісуса Христа, і нехай він вас ніколи не залишає на бездоріжжі! Нехай господь Бог дарує вам допомогти і нескінченну любов взамін на вашу щиру віру в нього! І нехай ваша любов до Творця ніколи не згасне серед мирської суєти! Береже вас Господь!

Back to Top