Гарні Різдвяні привітання українською мовою

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі – твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Нехай не замовкає в вашому домі дзвін різдвяних дзвіночків! Нехай пахне ялинка, а стіл прикрашає достаток імбирних пряників! Бажаю вам казкового настрою, милих подарунків, уваги близьких і рідних людей. Нехай в цей зимовий свято душа наповнюється світлом, теплом, любов’ю і нескінченністю буття!

Різдво – дивне свято. Його шалено люблять діти і дорослі, діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім здоров’я, щастя і душевного затишку. Нехай цих три складових ніколи не покидають вашу життєву картину, яку ви розмалюєте тільки яскравими фарбами!

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Адже в цей день народився наш Спаситель – Ісус Христос. Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

З Різдвом Христовим. Бажаю мирної, доброю, шляхетною, красивою, радісного життя без втрат і печалей, з вогником надії і віри. Нехай в твоєму домі буде затишно, нехай в твоєму серці завжди грає гарна мелодія любові!

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю бути вірними своїм цілям, принципам і зобов’язанням, любити життя і будь вдячними за кожен світанок!

Різдвяного щастя в наші будинки! Щоб затишок і спокій ніколи не покидали наші сім’ї. Нехай Христос піклується і допомагає кожному з нас, вселяючи в наші душі свою любов. Щоб небесна благодать оселилася в людському серці і зоряні промені світла ніколи не згасали в наших очах.

Зимовий час Різдва наповнює наше життя відчуттям чарівної казки. Нехай же збудуться ті воістину нездійсненні очікування, які ми звикли називати чудом і принесуть Вам радість і щастя.

Нехай в цей дивовижний день трапиться багато хорошого, світлого і приємного. Нехай разом з Ісусом Христом в житті народиться справжнє диво, збудуться всі щирі і потаємні бажання. Нехай будинок наповниться затишком, теплом, радістю, Господнім благословенням. Вітаю з Різдвом!

Back to Top